print

Nieuws

Wintertijd Challenge: geef je op!

In de nacht van 25 op 26 oktober gaat de wintertijd in. Hierdoor winnen we ieder jaar een uur. Gebruik dat ene extra uurtje om tijd te winnen voor kinderen met een spierziekte. Sport deze nacht mee met de spectaculaire Wintertijd Challenge in Veenendaal van 2.00.00 uur tot 2.00.01 uur. Samen komen we in actie! Kom jij spinnen, hardlopen, zwemmen of zumba-en?

Hierom doe je mee
De opbrengst van de Wintertijd Challenge 2014 wordt door Spieren voor Spieren o.a. ingezet voor het opzetten van een expertise centrum voor verschillende spierziektes in Nederland. Er zijn in Nederland 20.000 kinderen met een spierziekte en deze centra zijn erg belangrijk!

De uren die je maakt tellen mee voor je Maatschappelijke stage en als je LO2 of BSM hebt telt dit mee voor je ervaringsopdracht. Je sponsort dus niet alleen het goede doel maar ook jezelf! Voor vragen of het aftekenen van je uren kan je terecht bij S. Stoffelsen (sg@clv.nl).

Programma

1.30 uur

In de grote sportzaal van het zwembad komen alle sporters bijeen. Hier wordt de avond geopend met een warming-up, muziek en veel enthousiasme.

1.55 uur

Iedereen maakt zich klaar op de locatie van zijn of haar sport. We gaan bijna van start!

2.00 uur

Startsignaal

2.00.01 uur

Eindsignaal

2.10 uur

Alle sporters verzamelen in de ballroom-zaal bij LaVita. Hier kunnen zij even bijkomen, hun ervaringen delen met de rest en een drankje nuttigen.

2.40 uur

Het ingezamelde bedrag wordt bekend gemaakt en dat sluiten we af met een feestje. Bij vertrek krijgen de deelnemers een certificaat voor bewijs van deelname mét handtekening van Pieter van den Hoogenband.

3.00 uur

Afsluiting

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)