print

Nieuws

CLV bij 'Kunst achter het raam'

Theater De Lampegiet gaat van start met de eerste Culturele Zaterdag van 2015. In samenwerking met het Shoppingfestival vindt op zaterdag 28 maart ‘Kunst achter het raam’ plaats. Tijdens deze dag worden kunstwerken van (amateur)schilders in het centrum van Veenendaal geëxposserd. Door kunst naar het winkelend publiek te brengen, creëert Theater De Lampegiet een levendig centrum.

Winkeliers, (amateur)schilders, het Kunstplatform Veenendaal, het CLV en Rembrandt-College, Bureau Binnenstad en Promotie Veenendaal slaan hun handen ineen om ‘Kunst achter het raam’ tot een succes te maken. Maar liefst 30 winkels geven de (amateur)schilderkunsten uit Veenendaal een unieke plek. Ook in de etalage van De Cultuurfabriek worden enkele prachtige kunstwerken van de Kunstuitleen geëxposeerd.

Naast de kunstwerken bewonderen, kunnen artistiekelingen ook zelf aan de slag. Onder de Bernard van Kreelpoort mag het publiek hun eigen talenten laten zien. Samen met een ervaren docent worden de mooiste kunstwerken gemaakt door het Veenendaals publiek.

Belangstellenden kunnen tussen 12.00 tot 16.00 uur de route van ‘Kunst achter het raam’ volgen. Flyers met de route zijn op zaterdag 28 maart vanaf 12.00 uur op te halen onder de Bernard van Kreelpoort en bij het VVV kantoor. Voor meer informatie ga naar www.culturele-zaterdag.nl

 

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)