print

Nieuws

Koningsspelen begeleid door LO2/BSM

De Veenendaalse koningsspelen voor basisschoolleerlingen uit groep 5 t/m 7 vonden ook dit jaar weer plaats op de sportvelden van DOVO en GVVV. De succesvolle begeleiding van onze leerlingen is Sportservice Veenendaal niet ontgaan, waardoor dit jaar nog meer activiteiten door honderd leerlingen uit de LO2 klas 3 en BSM klas 4 werden begeleid.

 

Om 8.00 uur ontvingen de CLV-ers de laatste instructies in de kantine van GVVV. In tweetallen werden ze vervolgens over de zes activiteiten (tchoukbal, sprinten, flagrugby, hockey, korfbal en voetbal) verdeeld. Voor veel leerlingen was het best wel schrikken om een hele klas voor de neus te krijgen.  Ze waren in het begin nog zoekende naar een pakkende, enthousiaste en duidelijke uitleg maar stonden al snel met zelfvertrouwen voor de groepen. 

 

Trots zijn we op onze docenten in spé die de leerlingen wisten te enthousiasmeren. We kunnen spreken van een geslaagde, zonnige en leuke dag voor alle betrokkenen! Een impressie van de dag in foto’s in ons Picasa webalbum:

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)