print

Nieuws

Bezinningsmoment 3mavo

Afgelopen maandag ( 7 september) hebben alle leerlingen uit 3m hun eerste bezinningsmoment in mavo drie mogen beleven. Het onderwerp van dit lesuur was de ontwikkeling van je talent.

Wat een verrassing voor veel leerlingen toen ze een heel beroemd talent aantroffen in de kleine Kuip. Lucas van Roekel, de winnaar van de Voice kids 2015 was er. Afgesproken was dat Lucas een liedje voor zijn leeftijdsgenoten van het CLV zou zingen. Helaas had Lucas bijna geen stem, hij was heel schor. We hebben als vervanging een liedje van Lucas via you tube gekeken.

Aansluitend vertelde mevr. Baars over de vergelijking van de talenten uit de Bijbel.

Vervolgens sprak Dhr. v. Viegen de leerlingen toe: maak gebruik van je talenten, ga ervoor dit jaar. Doe je best! En hij gaf ook wat informatie over hoe het de leerlingen van vorig cursusjaar is vergaan in 3m.

Als laatste een vrolijke afsluiting, ook sommige mavo docenten hebben talent of denken dat te hebben en lieten dit zien aan hun leerlingen. Zij traden op als deelnemers van de Voice tijdens de kerstviering van 2013 in een filmpje met het prachtige lied: omarm me van Blöf. Dit filmpje hebben we met veel plezier bekeken.

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)