print

Nieuws

Genomineerd voor de CLV Plataanprijs

Jaarlijks reiken we op het CLV de CLV Plataanprijs uit. Op donderdag 8 oktober verwachten we daarom weer enkele collega's in het zonnetje te zetten.

 

Stichting De Plataan is indertijd opgericht om de onderwijsontwikkeling op het CLV te stimuleren. Al meer dan 10 jaar worden jaarlijks bijzondere ontwikkelingen op onderwijskundig gebied eruit gelicht en op de 'dag van de onderwijsmedewerker' in het zonnetje gezet.

In maart van dit jaar hebben de mensen van stichting De Plataan uit die longlist enkele genomineerden gekozen voor de Plataanprijs 2015.

Dat zijn de projecten 'Be bright' van Sharon Bessembinders en Hilde Romkes en het project 'Gezonde School' van Lydia Germans en Sanne Stoffelsen geworden. 'Be bright' helpt begaafde leerlingen het beste uit zichzelf te halen. De Gezonde School maakt zich al merkbaar in het aanbod in de schoolkantine, reanimatietrainingen en vergevorderde plannen voor een sportief schoolplein. De Plataanprijs is bedoeld om dit soort ontwikkelingen te stimuleren. Daarom worden beide projecten op de studiedag, op 8 oktober in de onderwijsweek, in het zonnetje gezet.

 

De genomineerden vertellen over hun project op onze website. Lees de interviews hier.

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)