print

Nieuws

Actie voor Serious Request 2015

Op maandag 23 november gaat de actie om geld in te zamelen voor Serious Request 2015 van start. Dit jaar met als doel om jongeren en kinderen in oorlogsgebieden via school een betere toekomst te bieden. Het geld wordt gebruikt om schoolspullen aan te schaffen en hulp in te schakelen om de oorlogstrauma’s te verwerken en een betere toekomst mogelijk te maken.

 

Juist omdat jongeren van onze leeftijd het slachtoffer zijn van deze oorlogen en de toekomst voor hen uitzichtloos is, willen wij namens de school geld in zamelen. Ook deze jongeren en kinderen verdienen een toekomst waar hun verleden geen rol in speelt.

 

De actie zal bestaan uit verschillende onderdelen waarmee we zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen. Een daarvan is de flessenactie, waar alle leerlingen aan mee kunnen doen. In de Brugkuip en in de Grote Kuip komt vanaf maandag een grote container te staan waar leerlingen hun flessen in kunnen werpen. Ook statiegeldbonnetjes, van bijvoorbeeld bierkratten, zijn welkom en kunnen in de Serious Request-donatiebox worden gedaan die ook in beide Kuipen komen te staan.

 

Verder zijn ook donaties van ouders die het leuk vinden om met de school mee te doen aan deze acties welkom. Alle bedragen, groot of klein, zijn welkom en mogen overgemaakt worden naar de schoolrekening.

 

Daarnaast vragen wij de leerlingen ook om tijdens de kerstviering op 18 december een bedrag mee te nemen voor de collecte. Al het geld wordt vervolgens op de schoolrekening gestort en uiteindelijk via een cheque overhandigd aan de dj’s die zich gedurende een week inzetten voor het doel.

 

Bedenk dat als iedere leerling 1 euro mee zou nemen, we al zo'n 2000 euro hebben om te doneren.

Geef deze kinderen kans en help ons mee een mooi bedrag op te halen.

 

Het rekeningnummer waar ouders hun donatie op kunnen overmaken is NL45ING0000641641 t.n.v. Stichting voor Chr. Voortgezet Onderwijs te Veenendaal, met ‘Serious Request’ als omschrijving.
 

Met vriendelijke groet,                                                                                                                              

Lisa Vermeer, Lieke Brabänder, Yasmin Labed en Anna van de Scheur

 

Warm aanbevolen door:

Willem de Vos, rector/bestuurder

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)