print

Nieuws

Kleurrijke metamorfose

In de afgelopen maanden kregen enkele lokalen en een werkkamer een kleurrijke metamorfose. Ga maar eens op zoek waar je de prachtige schilderingen kunt bekijken!

Ingrid van Elburg heeft al eerder plekken in onze school omgetoverd tot mooie plaatsen waar je graag wilt zijn. Samen met leerlingen ging ze op nieuwe plekken aan de slag.

 

Ze zegt er zelf over: ‘Eerst de voorbereidingen met leerlingen in december. Super hoe ze zich ingezet hebben, sommigen hadden nauwelijks ervaring, maar  namen de uitdaging aan!

Verder mooi hoeveel feedback er gegeven werd. Soms hoorde ik tijdens het werken reacties van leerlingen op de gang - zonder dat ze mij zagen - heel eerlijk dus en gelukkig erg enthousiast!

 

Docenten, met mevrouw Van Nattem als initiator, gaven vooraf wensen aan en hebben uitgewerkte schetsen bekeken. Meneer Mastebroek vond dat de wand breed genoeg was om twee schetsen tot één schildering te maken. En in de kerstvakantie bracht mevrouw Kersten koeken van de bakker, dus stimulans genoeg!

 

In februari kwam de abstracte schildering op het nieuwe kantoor van mevrouw Wouters af. Zij koos een inspirerende tekst van Martin Luther King. Met daarbij reisverhalen, natuur en passie als ingrediënten ontstond een toegankelijk abstracte schildering. En tijdens het schilderen een bons op de ruit:” Dàt wordt mooi mevrouw!” ‘

 

Wij op onze beurt zeggen daarom ook: dank je wel, Ingrid, wat is het mooi geworden!

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)