print

Nieuws

Mountainbiken voor Duchenne Heroes

Donderdagmiddag 2 juni stond een respectabel aantal collega’s in sportieve outfit klaar om - met meer of minder ervaring - de clinic moutainbiken te volgen. Deze stond onder leiding van team ESRA, een trio dat geld inzamelt voor Duchenne Heroes. Geen onbekenden hier op school, want twee van hen (Wolter Buijs en Dave Spanjer) hebben dochters op het CLV zitten!

 

Voor een minimale bijdrage voor Duchenne konden de collega’s zich inschrijven voor de clinic. Van een minimale bijdrage kon na afloop niet gesproken worden, want met elkaar werd er 200 euro opgehaald. Het bedrag werd door de directie verdubbeld, zodat er een cheque van 400 euro door Team ESRA in ontvangst genomen kon worden. Dat de clinic geslaagd was, bleek wel uit de plannen die in de kleedkamer werden besproken. Geruchten gaan er dat een groepsapp wordt aangemaakt om vaker met elkaar op de fiets te stappen.

 

Complimenten aan de enthousiaste clinic-leiders en aan de collega’s die de uitdaging aan durfden te gaan.

Dank aan de sectie bewegingsonderwijs die de mountainbikes kosteloos ter beschikking stelde. En natuurlijk dank aan allen die ervoor zorgden dat er zo'n mooi bedrag werd opgehaald voor Duchenne Heroes!

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)