print

Nieuws

Stick2Uganda-groep in Ttula

Tot en met de herfstvakantie verblijft de projectgroep Stick2Uganda CLV voor een periode van twee weken in Ttula, Oeganda. Ttula is een sloppenwijk van Kampala de hoofdstad van Oeganda. Hier staat de basisschool 'Happy Times'. Het CLV gaat deze school voor weeskinderen helpen. De projectgroep gaat daar meewerken met praktische verbeteringen aan gebouwen, sanitair en een speelveld. Ook willen we de wijk helpen. Hiervoor is de stichting Stick2Uganda (ANBI gecertificeerd) opgericht. Door duurzame bedrijvigheid te ontwikkelen voor de hele wijk, worden bewoners van de wijk in staat zijn gesteld om zelf langdurig in hun eigen levensonderhoud te voorzien.

Een hartelijke groet van leerlingen Suzanne Treffers, Amy van den Broek, Chrissy van Dijk, Femke Kommerie, Noa Harder, Merijn van de Meene, Diederik Bos, Ard Suverein en docenten Natasja Anbeek, Wouter Fondse, Hielke Wynia, Cees Gouw.

In een weblog op www.stick2uganda.nl (CLV project)en via onze eigen CLV Facebookpagina Facebook/CLVvoorjou is de groep te volgen. Meer informatie over het project zelf op onze website, onder Actueel / Stick2Uganda.

  • Stick2Uganda-groep in Ttula
  • Stick2Uganda-groep in Ttula
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)