print

Nieuws

Shrek the Musical

Het is (bijna) zover! De uitvoering van de negentiende CLV Musical. Zo’n 140 leerlingen van onze school zijn maandenlang druk bezig geweest met de voorbereidingen en eindelijk zijn we er klaar voor. Op woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 maart brengen we onze uitvoering van Shrek the Musical ten tonele in theater De Lampegiet in Veenendaal. 

In verband met wegwerkzaamheden vlakbij De Lampegiet is er een omleiding, houd hier rekening mee!

Shrek the Musical vertelt het verhaal van de groene oger Shrek, die zijn vredige moeras op een dag overspoeld ziet met sprookjesfiguren. Zij zijn daar gedumpt door de arrogante Heer Farquaad en lijken niet van plan om zelf weer weg te gaan, dus neemt Shrek het heft in eigen handen. Samen met een pratende Ezel gaat hij op pad om de vurige prinses Fiona te redden uit een hoge toren die bewaakt wordt door een draak, en haar veilig naar Farquaad te brengen om zijn moeras terug te winnen. Tijdens de avontuurlijke reis bloeien vriendschap en liefde op, maar zijn de verschillen tussen een oger en een prinses wel te overbruggen?

Woensdag 15 maart

Aanvang: 20:00 uur

Donderdag 16 maart

Aanvang: 20:00 uur

Vrijdag 17 maart

Aanvang: 20:00 uur

Tevens is er op de woensdag en donderdag een speciale introductieavond voorafgaand aan de musical. De leidinggevenden van verschillende afdelingen zullen dan vertellen over hun productieproces en bieden zo een leuk kijkje achter de schermen van de musical.

Je kunt kaartjes reserveren door een mailtje te sturen naar productie@clvmusical.nl. Ook voor vragen kun je ons natuurlijk mailen. We hopen je bij de musical te zien!

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)