print

Nieuws

Eerste en derde plaats tijdens de Olympic Moves!

Vrijdag 9 juni vond de finale van de Olympic Moves plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Fenna Achterberg, Rosella van Keulen, Amy van de Werken en Sterre Buijs (allen ook lid van VAV) namen het in de categorie atletiek op tegen 14 andere teams. Op de vijf onderdelen 100 meter sprint, Fluitraket werpen, verspringen, kogelstoten en 4x100m estafette wonnen ze met grote overmacht en namen de mooie trofee mee naar huis.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook het brugklas-jongens-voetbalteam viel in de prijzen. Tijdens de finaledag van het Olympic Moves zijn zij verrassend als derde van Nederland geëindigd. In mei werden de jongens regiokampioen tijdens het kwalificatietoernooi voor brugklassen. Het team bestond uit de volgende spelers: Ryan Diepeveen, Ties Postma, Jacky Chen, Bram Verwoert, Jens Robbertsen, Daniël Bos, Levi Meffert, Lars Odenthal, Ilias Essalami en keeper Luuk Janssen. 

De Olympic Moves event is het grootste schoolsportcompetitie event van Nederland voor middelbare scholen. Aan de regionale kampioenschappen deden tienduizenden scholieren mee en afgelopen vrijdag waren er ruim zesduizend actief, in verschillende sportdisciplines, tijdens de finaledag in Amsterdam. Het is duidelijk dat onze leerlingen een prestatie van formaat hebben geleverd.

 

  • Eerste en derde plaats tijdens de Olympic Moves!
  • Eerste en derde plaats tijdens de Olympic Moves!
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)