print

Nieuws

Sportmarketing, voor én door (toekomstige) topsporters en marketeers!

Sportmarketing, daar zit muziek in. Niet alleen vanwege het eerste college in het muzieklokaal, maar ook vanwege de relatief nieuwe tak van marketing. Martijn Kabbes, sportmarketeer van beroep wist een gemêleerd gezelschap van leerlingen, student van de HAN en begeleiders Germans en Westerterp te boeien.

Topsportteam CLV is een uniek project gestart voor topsporters en voor leerlingen die interesse hebben in sportmarketing. In een collegereeks van 6 bijeenkomsten zal Martijn Kabbes alle ins en outs over het vak vertellen. Daarnaast krijgen de leerlingen de opdracht om voor een topsporter, evenement of team een sponsorplan op te stellen en te presenteren. Het bedrijf van Martijn MK Sponsormatch zoekt door middel van verrassende of kenmerkende eigenschappen van sporters een geschikte sponsor. De bedrijfsnaam verraadt al dat niet elke sponsor matcht.

Dat we meerdere sportpareltjes op school hebben rondlopen die op één of andere manier sponsors kunnen gebruiken (en andersom) is bekend. Na dit project zal blijken of we ook pareltjes op het gebied van sportmarketing in ons midden hebben.

Heb je interesse om aan het project deel te nemen als topsporter of als geïnteresseerde in sportmarketing? Neem dan snel contact op met mevr. Germans (l.germans@clv.nl) of men. Westerterp(w.westerterp@clv.nl)

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)