print

Nieuws

Creatief talent opgelet!

Wil jij je talent blijven ontwikkelen? Wil jij je goed voorbereiden op je vervolgstudie? Een ambassadeur zijn voor kunst op school? Dan is K&C management wat voor jou! Het is een nieuw project op school om creatieve talenten te begeleiden naar een passende vervolgstudie en te helpen voorbereiden op het creatieve werkveld. Er zijn maar 12 plekken beschikbaar. Dus reageer snel! Bekijk het promo-filmpje

Je kunt je aanmelden door een vlog met jouw motivatie te sturen naar klp@clv.nl. In de vlog stel je jezelf voor, laat je jouw creatieve talent zien en laat je blijken waarom jij zo graag met K&C management wilt meedoen. Stuur je vlog in voor 24 november. Op vrijdag 8 december hebben we de eerste bijeenkomst op het 7e en 8ste uur. De 12 uitgekozen deelnemers krijgen daar een uitnodiging voor. De lijst met deelnemers komt ook bij M01 te hangen.

Let op…net als bij K&C in de onderbouw vragen wij een vergoeding voor je deelname. De kosten voor het K&C management programma zijn 65 euro. Met dit bedrag maken wij een interessant programma inclusief kunstzinnige uitjes.

Veel plezier met vloggen!

Wieke Teselink
Janneke Klomp

  • Creatief talent opgelet!
  • Creatief talent opgelet!
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)