print

Nieuws

Microsoft Office Specialist worden! Het kan!

Wil je meer kennis op doen van Microsoft Office en zit je in leerjaar 3, 4 of 5 (examenjaar uitgezonderd)? Meld je dan aan bij meneer Weerd voor een Microsoft Office cursus en kom zo alles te weten over Word, Excel en/of Powerpoint!

De Microsoft Office cursus duurt ongeveer tien weken. In deze tien weken ga je aan de slag met het Office programma, maak je proefexamens en leg je uiteindelijk op school een officieel examen af. Scoort je 700 punten of meer van de maximaal te behalen 1000 punten, dan ben je geslaagd. Je ontvangt een officieel én wereldwijd erkend Microsoft Certificaat voor het onderdeel waar je voor geslaagd bent. Met de opgedane kennis en het wereldwijd erkende certificaat kun je je voordeel doen in je (vervolg) opleiding.   

Je kunt aparte certificaten behalen voor de Office-onderdelen Word, Powerpoint en/of Excel. Na het behalen van het Word-certificaat kun je een keuze maken voor één van de twee andere Office-onderdelen. Uiteraard kun je behaalde certificaten bijschrijven op je plus-document!

Deelname aan deze minicursus is niet vrijblijvend. Elke deelnemer betaalt per cursus een eigen bijdrage van €50, waarmee de kosten van online-proefexamens en het definitieve examen worden betaald. De cursus vindt plaats op woensdagmiddagen vanaf 15.00 u en duurt ca 1½ uur.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan snel een e-mail naar meneer Weerd. Je hoort zo snel mogelijk wanneer en waar de cursus start. 

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)