print

Nieuws

Wintersportdag

Op 9 januari was het zover! Voor de tweedejaars sportklas leerlingen stond de wintersportdag op het programma die in samenwerking met 5 ALO studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is georganiseerd. De groep van ongeveer 250 leerlingen heeft zich verdeeld over 4 activiteiten.

De eerste groep is met de fiets naar Ede gegaan voor verschillende activiteiten die met survivallen te maken hebben. Het programma bestond uit survivallen zelf, boogschieten, lasergamen en samenwerkingsopdrachten. De dag is afgesloten met een gezellig kampvuur waar de marshmallows zeker niet ontbraken!

De tweede groep is met een touringbus naar Rucphen gegaan voor ski- en snowboardlessen. Voor sommige leerlingen was het de eerste keer dat zij dit deden, andere leerlingen hadden al vaker op de piste gestaan. Doordat de leerlingen zijn ingedeeld op niveau, heeft iedereen beter leren skiën of snowboarden. Een andere groep ging naar dezelfde accommodatie in Rucphen, maar dan om te schaatsen in combinatie met rodelen. Hierbij ga je (het liefst zo snel mogelijk) met een slee van een besneeuwde helling af.

De laatste groep is met 2 bussen naar Eindhoven gegaan voor een schaatssportdag. Hier hebben zo’n 120 leerlingen een ijshockeytoernooi gespeeld en daarnaast een stempeltocht geschaatst op de 400 meter baan. De dag werd hier afgesloten met de beste dancemoves tijdens het Disco on Ice.

Al met al is de wintersportdag een groot succes geweest. Het was een leerzame dag, maar er is ook vooral heel veel plezier gemaakt!

 

  • Wintersportdag
  • Wintersportdag
  • Wintersportdag
  • Wintersportdag
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)