print

Nieuws

Schoolkorfbaltoernooi

Het jaarlijkse Schoolkorfbaltoernooi vond deze week plaats. Met meer dan 1300 deelnemers van 18 basisscholen is dit het grootste schoolkorfbaltoernooi van Nederland.

Het CLV heeft hier een steentje aan bijgedragen. 20 leerlingen uit de sportklas begeleidden afgelopen woensdag de allerkleinste deelnemers, de kleuters, bij de spelletjes ter voorbereiding op de korfbalsport. Denk hierbij aan het omgooien van pionnen met een bal en het gooien van pittenzakken in een korf.

En wat deden de leerlingen van het CLV en de kleuters het goed! De kleuters waren super enthousiast, deden goed mee en luisterden vol aandacht. SKF wil alle begeleiders bedanken, want zonder hen was het evenement er niet geweest.

Ook leerlingen van het Ichthus College hielpen bij het schooIkorfbaltoernooi. Zij waren scheidsrechters bij het toernooi van groep 3/4, wat woensdagmiddag plaatsvond.

Op woensdagavond was de eerste ronde van het toernooi voor groep 5/6. Voor groep 7/8 was dit op donderdagmiddag. De beste teams uit deze groepen komen zaterdagmiddag weer bij elkaar op het terrein van SKF voor de finalewedstrijden.

Wie zullen de grote winnaars worden? 

Zaterdagmiddag 18 mei worden vanaf 14:00 uur de finales gespeeld en wordt bepaald welke scholen zich Veenendaal Schoolkorfbalkampioen mogen noemen. Om 15:15 uur is het toernooi afgelopen waarna zo snel mogelijk de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Publiek is van harte welkom om te komen kijken op Sportpark De Groene Velden aan de Wageningselaan.

  • Schoolkorfbaltoernooi
  • Schoolkorfbaltoernooi
  • Schoolkorfbaltoernooi
  • Schoolkorfbaltoernooi
  • Schoolkorfbaltoernooi
  • Schoolkorfbaltoernooi
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)