print

Nieuws

Vrijdag is het FEEST! Checkout Slam Schoolaward

Komende vrijdag - 21 maart - komen 10 à 15 mensen van Slam!FM op het CLV een feestje bouwen van 12.50 - 13.40 uur. En wij gaan ze een grootse ontvangst geven! Wat gaan we doen en wat kun je verwachten? Hier is dan eindelijk ... het programma.

 

Het begin is de aankomst van het Slam!FM-team, dat feestelijk uitgedost arriveert. Ze komen aan over de rode loper en de poortwachters van de CLV musical laten ze gastvrij binnen, samen met onze leerlingen Ramez Nourzada en Amber Windt die deze dag gastheer en -vrouw zijn namens ons allemaal.

Onze gasten beginnen hun tour in de sfeer van Artsen zonder Grenzen - in rolstoel en op brancard - en passeren de kluisjesgang waar een grote groep artsen staat opgesteld.

Op het plein genieten we allemaal van de basketbalbattle van de sportklas en van de battle met schermen en van de robotdans van de Kunst & Cultuurklas.

Bovenop het Brughuis staan levende standbeelden.

Vervolgens gaat de rondleiding verder in de Brugkuip en vertolken enkele leerlingen de creatieve bewerking van het lied 'Zusje' (van Ronnie Flex). Het maken van een eigen bewerking en het vertolken ervan is één van de opdrachten die we van Slam!FM meekregen. Ook de musicalgroep laat daar van zich horen.

Weer buiten gaan we richting het MAVO-huis dat voor de gelegenheid wel heel bijzonder is aangekleed. Hier treedt het K&C-theater op met So you think you can swim. Ook de sportklas is er dan weer, en wel met een sportdemo en acrobatiek.

Dat is nog niet het einde! We trekken weer naar binnen, want in de Grote Kuip staan onze eigen dj's Mark, Stan en Niels. En meer dan dat: ze draaien muziek en houden de stemming er goed in. Daar hoor je dan eindelijk wie het leukste meisje, de leukste jongen, leraar en conciërge zijn. We overhandigen de cheque voor Artsen zonder Grenzen (denk aan de tonnen en aan de flessenactie, je kunt nog veel doen!). En tot slot schreeuwen we onszelf door de geluidsbarrière (zo hard mogelijk, is de opdracht van Slam!FM).

Wij zijn de een-na-laatste school die de checkout doet, vrijdag. Na maandag gaan de mensen van Slam!FM en Artsen zonder Grenzen beslissen wie de titel 'leukste school van Nederland' mag dragen, en ook de andere titels bekendmaken.

En dat gaan we allemaal vrijdag 28 maart horen in de HMH in Amsterdam!

 
Dresscode voor vrijdag 21 maart
:

  • veel kleuren
  • zo gek mogelijk
  • brillen, hoedjes, pruiken, wat je maar wilt als het maar kleur heeft en een beetje gek is.

 
Let op!
Neem vrijdag je smartphone mee en maak zoveel mogelijk verschillende selfies. Want één van de opdrachten is: Hi GroupSelfie Award: Twitter zoveel mogelijk originele GroupSelfies tijdens de 45 minuten check-out met: #slamschoolawards, #Hi en #clv

 
Meer info

 

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)