print

Nieuws

Aanmelden voor Stick2Uganda CLV 2015

Zit je in klas 3 of hoger? Misschien is dit wel iets voor jou!

Peter Mutale (coördinator voor Oeganda van de Stichting Stick2Uganda) en leerlingen en medewerkers van de eerste projectgroep vertelden in week 38 aan alle leerlingen van klas 3 en hoger, hoe je kunt aanmelden voor het project Stick2Uganda CLV 2015.

  
Onze school zet zich met het project Stick2Uganda CLV in voor Ttula, een sloppenwijk bij Kampala de hoofdstad van Oeganda. Een nieuwe groep  leerlingen en personeelsleden krijgt de gelegenheid om zich bezig te houden met onderwijs, onderzoek naar ondernemerschap en ondersteuning bij de problemen van de kinderen van Happy Times en de bewoners van Ttula. Een jaar lang bereiden leerlingen en docenten zich voor op de actiedag, de Oegandadag in Amsterdam, projecten in Ttula en natuurlijk de reis. Van 10-23 oktober 2015 verblijft de groep in het huis van Peter Wagaba om zo te ervaren wat leven in Centraal Afrika betekent .  Deze reis wordt begeleid door medewerkers van het CLV en de Stichting Stick2Uganda.

  
Is dit wat voor jou? Schrijf vóór maandag 20 oktober een motivatiebrief. Informatie hierover staat in de speciale nieuwsbrief. Die staat ook op onze CLV-website (Actueel - Stick2Uganda).

 
Daarnaast staat er veel informatie over het project op de website van Stichting Stick2Uganda (http://www.stick2uganda.com/).

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)