print

Nieuws

Erasmus+ project

Samen met nog 7 andere leerlingen doe ik mee aan het Erasmus+ project. Dat houdt in dat wij een buitenlandse student in huis moesten nemen en dat wij in maart naar Roemenië gaan. De buitenlandse studenten kwamen uit de landen: Italië, Duitsland, Spanje, Roemenië, Turkije en Bulgarije.

Deze week hebben wij en nog een aantal andere leerlingen een buitenlandse student in huis gehad. Het was echt een geweldige week met z’n allen. Ze bleven hier van zaterdag tot zaterdag. De eerste zondag gingen we naar Amsterdam, naar het Scheepvaartmuseum en naar de Dungeon. De laatste zaterdag gingen we in Utrecht schaatsen en hadden we vrije tijd.

 De rest van de week hebben we van alles gedaan. We hebben oud-Hollandse spelletjes gedaan, een workshop acteren gehad, elkaar geverfd, vrijwilligerswerk gedaan en we zijn naar het Veenendaals museum geweest.

 Bijna elke dag na school gingen we met z’n allen wat leuks doen. In de avonden waren we dan met z’n allen bij iemand thuis en gingen we bijvoorbeeld het spel ‘Just-dance’ doen tot laat in de avond.

We hebben met z’n allen echt een hele leuke week gehad en zijn erg close geworden met iedereen. Het was dan ook erg jammer toen we afscheid moesten nemen.

Birgit van der Hammen

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)