Open huis op het CLV

open huis op het CLV

 

 

 

 

 

 

Open huis op het CLV

Open Huis

Op vrijdag 24 januari 2020 tussen 16:00 en 21:00 uur vindt ons Open Huis plaats voor leerlingen in groep 7 en 8 (en leerlingen die de overstap maken naar een andere middelbare school) van de basisschool en hun ouders. Op deze middag en avond staan de deuren voor je open en laten we je graag zien waar we als school voor staan en wat we jou als toekomstige leerling te bieden hebben. Kom samen met je ouders en of vrienden alvast de CLV sfeer proeven!

Kun je het Open Huis niet bijwonen of heb je straks naar aanleiding van alles wat je hebt gehoord en gezien nog vragen, stel ze dan aan leerlingen die nu bij ons op school zitten of neem contact op met de afdelingsleider van onze brugklassen:

Je kunt natuurlijk ook altijd onze Facebook of Instagram pagina bezoeken. En mocht je de VO gids op de basisschool niet hebben gekregen of de informatie nog een keer willen lezen dan kan dat ook!

Sinds 2015 hebben wij geen maximum meer voor het aantal leerlingen dat wij kunnen plaatsen in de brugklas. Heb je dus een advies mavo, havo of vwo (atheneum, gymnasium), dan streven wij naar een goede plek voor je om je start te maken.

 
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)