Leerlingen van het CLV

Ben je leerling op het CLV?

Via onderstaande links vind je snel wat je nodig hebt op onze website.

 

 

 

 

 

 

Op de agenda

Op de agenda van het CLVEr gebeurt van alles op het CLV. Wil je op de hoogte blijven, check dan regelmatig onze website.

Als je op de link naar het rooster klikt, log je eerst in. Daarna verschijnt het actuele rooster.

Zoals jullie gemerkt hebben zijn de voorbereidingen voor de tijdelijke huisvesting en de nieuwbouw in volle gang. Wil je op de hoogte blijven van de bouw, kijk dan op clvbouwt.nl.

 

eXtra buitenschool

eXtra buitenschoolEr zijn veel activiteiten buiten de lessen om. De leerlingenvereniging CBBA organiseert leuke activiteiten in de avonduren. Twee keer per jaar houden we een LAN-party. Met schoolkoor en -orkest en een heel team op de achtergrond zijn er ieder jaar de bekende decemberconcerten en de schoolmusical. En dat is nog niet alles.

 

Begeleiding

Begeleiding op het CLVWe hebben verschillende begeleidingsvormen die je mentor kan inschakelen als het leren niet zo goed gaat. In de bovenbouw begeleiden de mentor en de decaan jou naar een passende studiekeuze in het vervolgonderwijs.

 

Mediatheek

De mediatheek van het CLVDe mediatheek beschikt over een grote collectie studieboeken, romans (Duits, Engels en Frans), Young Adults, jeugdboeken, kranten en tijdschriften en digitale informatiebronnen. Je kunt er ook terecht om in alle stilte te werken.

Op de website van de mediatheek vind je informatie over de collectie, faciliteiten en openingstijden en kun je zelf boeken reserveren en/ of verlengen.

Je vindt de mediatheek in het studiehuis, recht tegenover het trappenhuis naast de Brugkuip.

 

Regels en veiligheid

Leren in veiligheid op het CLV

Op een drukbezochte school als het CLV spreekt het vanzelf dat er leefregels zijn. Al onze regels zijn er voor de veiligheid van jou, de andere mensen op school en de school zelf.

Voor ziekte en afwezigheid kun je bij het Meldpunt terecht.

 

Leerlingenraad

Leerlingenraad van het CLVIn de leerlingenraad zitten leerlingen die er voor proberen te zorgen dat het CLV een nog leukere school wordt. Vertel ons wat je wel of niet bevalt op deze school. Want pas als we het weten, kunnen we er iets aan gaan doen!

 

eXtra onderwijs

extra onderwijs op het CLV

Het onderwijs aan het CLV beperkt zich niet tot de reguliere vakken. Extra ontwikkelingsmogelijkheden geven de talentklassen voor sport, kunst & cultuur en science. Voor gymnasiumleerlingen is er een verbreed en verdiept vakkenaanbod. De bètavakken zorgen voor vernieuwende en uitdagende onderwijsactiviteiten

 

Toetsen, cijfers en normen

Cijfers en normen op het CLV

Voor de normen die gelden bij overgang en de bepaling van de eindcijfers per schooljaar kun je hiernaast het Cijfers- en Normenboekje downloaden.

In een overzichtstabel zijn per leerjaar en schooltype de normen met aanvullende opmerkingen te lezen. Het huidige reglement is bindend voor het cursusjaar.

Via een eigen link is informatie over het rekenexamen beschikbaar.

 
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)