Huiswerkbegeleiding op het CLV

Huiswerkbegeleiding op het CLV

Huiswerkbegeleiding Breinbrekers

Huiswerkbegeleiding Breinbrekers op het CLV
Het CLV faciliteert huiswerkbegeleiding op school verzorgd door Breinbrekers. Lees hieronder meer over wat Breinbrekers voor onze leerlingen kan betekenen.

Meer resultaat en plezier op school. Daar gaan we voor bij Breinbrekers! Dankzij persoonlijke begeleiding krijgt uw kind dat lastige vak onder de knie en is het huiswerk op tijd af. Dit biedt rust bij thuiskomst. Zo ontstaat een goede balans tussen vrije tijd en school. 

Ontbreekt het bij uw kind aan overzicht? Lukt het niet om goed te plannen en is hij of zij snel afgeleid? Dan komt huiswerkbegeleiding van Breinbrekers mogelijk van pas. We bieden een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en helpen bij het plannen. Meer weten? Kijk op www.breinbrekers.nl of ga direct naar www.breinbrekers.nl/aanmelden om uw zoon of dochter op te geven.Waarom het CLV en Breinbrekers samenwerken
Breinbrekers helpt leerlingen van het CLV hun schoolprestaties te verbeteren. Ze helpen leerlingen bij het maken van huiswerk en een goede planning. Hiermee vormt het een mooie aanvulling op het onderwijs van het CLV. De begeleiding vindt plaats op school. Breinbrekers is erkend door LVSi, de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten.

 

 
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)