Talentklas Economics and Social Business

Wil je alles weten over winst maken in de breedste zin van het woord? Dan is de talentklas Economics & Social Business echt iets voor jou!

Tijdens de talentklas Economics & Social Business leer je dat winst maken meer is dan geld verdienen. De maatschappelijke en sociale impact hiervan is minstens zo belangrijk.

Leerjaar 1: Verkopen & Organiseren

Jaar 1 gaat over in-/verkoop. Het jaar begint met het voorbereiden en uitvoeren van  de CLV Kerstmarkt. Na de kerstvakantie vertellen ondernemers over hun beroep of bedrijf en ga je samen met een Veenendaalse organisatie een sociaal project organiseren.

Hoe goed ben jij in verkopen en organiseren?
 

Leerjaar 2: Profit & Sociaal Ondernemen

Jaar 2 begint met de marketing en organisatie van de kerstmarkt 2.0 die samen met Veenendaalse ondernemers wordt georganiseerd. Na de kerstmarkt ga je eerst op bezoek bij sociale ondernemers in Veenendaal. Daarna ga je op stage. Tijdens die stage zet je op je stageplaats een eigen sociaal ondernemers project op.

Wil je zelf winst maken en wil jij ook weten hoe dat winst voor iedereen wordt?

 

Leerjaar 3: Eigen Onderneming

In jaar 3 start je een eigen bedrijf. Na een introductie via het programma Qredits over hoe je ondernemer wordt, wat het maken van een bedrijfs - en financieel plan inhoud, ga je van start. Met het programma Apprentice onderhoud je contact met je coach en docent en hou je de voortgang van je onderneming bij.  Het CLV investeringsfonds en maatwerkleren maken het je mogelijk om onder schooltijd van je start-up een succesvolle onderneming te maken.

Wordt jij succesvol ondernemer met een eigen bedrijf? Aanmelden

 

Aanmelden

Aanmelden voor de talentklas Economics & Social Business doe je via het formulier dat wij je toesturen, nadat jouw aanmelding bij ons bekend is. Op het inschrijfformulier kruis je ook het vakje Economics & Social Business aan. Je kunt de antwoordenvelop gebruiken om het formulier aan ons terug te sturen.

Meer informatie
Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar: g.vogel@clv.nl

 

 

 
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)