Showcase 2018

2018: de compilatiefilm

Talentklas Kunst en Cultuur

Talentklas Kunst en Cultuur: echt iets voor jou?

Ga je naar mavo, havo of atheneum en beleef je graag allerlei creatieve dingen? Dan is de talentklas Kunst en Cultuur het helemaal voor jou!

 

In de brugklas

Je volgt het normale lesprogramma, met daarin de vakken beeldende vorming en muziek. In de talentklas kunst en cultuur krijg je daarnaast iedere week 2 lesuren van kunstenaars, artiesten en leraren van binnen en buiten de school.

Deze praktijklessen bestaan uit dans, toneel, muziek en heel veel gave workshops! Zoals graffiti, bloggen, stage fight, free running ,dj en fotografie. En uiteraard gaan we elk jaar naar een gave voorstelling in theater De Lampegiet. Veel mogelijkheden om je creativiteit in kwijt te kunnen!

Uiteindelijk komt alles wat je geleerd hebt in de talentklas kunst en cultuur samen in een grote showcase. Hierin presenteert klas 1 t/m 3 theaterstukken, dans, songs, films en nog veel meer. Elk jaar is dat weer een spetterende show!

Aanmelden
Aanmelden voor de talentklas kunst en cultuur doe je via het formulier dat wij je toesturen, nadat jouw aanmelding bij ons bekend is. Op het inschrijfformulier kruis je ook het vakje kunst en cultuur aan. Je kunt de antwoordenvelop gebruiken om het formulier aan ons terug te sturen.

Meer informatie
Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar: kunstencultuur@clv.nl.

Talentklas K&Cin het nieuws

dinsdag 19 juni 2018 - Showcase festival was een feest!
dinsdag 12 juni 2018 - De K&C Showcase komt eraan!
maandag 16 april 2018 - Talentklas Kunst en Cultuur 2 presenteert!
zondag 28 januari 2018 - Presentaties klas 1 K&C
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)