CLV talentklas Sport / Sporthighschool: echt iets voor jou?

Ga je naar mavo, havo of atheneum en wil je meer sporten? Dan is de talentklas Sport echt iets voor jou! Ook wanneer je gymnasium doet ben je welkom bij Sport!

 

In de brugklas

Alle brugklasleerlingen volgen bewegingsonderwijs. Met talentklas Sport ga je naast die gewone lessen nog meer sporten. Tijdens deze uren komen bekende sporten aan bod, zoals turnen, voetbal, volleybal en atletiek. Maar daar blijft het niet bij! Je maakt ook kennis met speciale sporten die je minder vaak tegen komt. Denk bijvoorbeeld aan beachvolleybal en beachsoccer, judo en rolstoelbasketbal. Zelf sporten is natuurlijk leuk. Dat ga je zeker doen in de sportklas. Ook andere zaken die met sport te maken hebben, zoals samenwerken en een wedstrijd leiden, komen aan bod.
Wil je meer trainingsmomenten onder schooltijd? Dan is Sporthighschool iets voor jou, dat kan voor de sporten voetbal, kickboksen, tennis en atletiek.

Aanmelden voor de talentklas Sport doe je via het formulier dat wij je toesturen. Op het inschrijfformulier kruis je het vakje ‘Sport’ aan. De optie Sportklas Highschool kun je ook daar aangeven. Je kunt de antwoordenvelop gebruiken om het formulier aan ons terug te sturen.

Meer informatie
Heb je nog vragen over de Talentklas sport? Stuur dan een e-mail naar: sportklas@clv.nl

Heb je specifiek vragen over Sportklas Highschool? Stuur dan een e-mail naar: sporthighschool@clv.nl

 

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)