Storytelling

Heb jij iets met verhalen? Lijkt het jou leuk om er één te leren schrijven, te leren vloggen of een geweldig mooi gedicht te schrijven?
Dan is Storytelling iets voor jou!


De wereld zit vol verhalen. Ze zijn overal om je heen als je goed kijkt en luistert. Kom jij die verhalen vertellen? Dat kan natuurlijk in allerlei vormen. Je kunt een mooi verhaal schrijven, maar ook een verhaal vertellen met een korte film. Je kunt iets vertellen in een gedicht of in een rap, maar ook in een fotoreportage of vlog. Op het CLV kun je kennismaken met deze vormen in de talentklas Storytelling. In jaar 1 hebben we het jaar in drie blokken verdeeld waarbij je elk blok kunt kiezen uit verschillende vormen van Storytelling. Je krijgt workshops van gastdocenten die je verder op weg helpen en natuurlijk zijn er ook momenten om je verhalen te delen met anderen. Wie weet wordt jouw gedicht wel ingelijst op de jeugdafdeling van de plaatselijke bibliotheek of doet jouw verhaal mee aan een wedstrijd.

 

The Storytellers zijn op het CLV de leerlingen die zin hebben om verhalen te vertellen op hun eigen manier. Je maakt kennis met vormen en stijlen, met boeiende en verrassende mensen en verhalen dichtbij en ver weg! Ben jij nieuwsgierig naar de wereld om je heen en geïnteresseerd in verhalen en niet bang om je fantasie te gebruiken? Kom dan bij The Storytellers!

*Aanvullende ouderbijdrage:

€100,- per jaar voor het volgen van workshops door professionals

 
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)