Schoolboeken voor het CLV bestellen

Regeling voor schoolboeken op het CLV

Schoolboeken

Ouders / verzorgers kunnen voor hun kind(eren) nieuwe of gebruikte boeken bestellen via de website van boekhandel Iddink (www.iddink.nl). Deze bestelling moet voor de zomervakantie plaatsvinden, met een specifieke schoolcode. De schoolboeken worden thuisbezorgd of via het CLV geleverd.

Het CLV betaalt de rekening van de boeken. Voor het gebruik van de studieboeken wordt een eenmalige borgsom van € 75 gevraagd. De borgsom is niet verplicht. Als ouders de borg niet betalen, dienen zij te verklaren dat zij bij beschadiging van de boeken de schade vergoeden. Het risico van beschadigen of verloren raken van boeken kan via boekhandel Iddink tegen een gering bedrag verzekerd worden.

Niet alle boeken vallen overigens binnen de gratisboekenregeling. Voor bijvoorbeeld woordenboeken, atlassen en bijbels ontvangt men een rekening.

Uitgebreide informatie over de procedure van inleveren en aanschaffen van boeken ontvangen ouders en leerlingen in juni. Aan het eind van het schooljaar worden de boeken op school ingeleverd.

De leerling ontvangt individueel een uitnodiging met een retourformulier om de boeken op een bepaalde datum en tijd te komen inleveren op het CLV. De boeken worden door Iddink dan direct gecontroleerd op beschadiging. Bij goedbevinden krijgt de leerling een inleverbewijs mee.

 

Belangrijk!

Controleer na ontvangst van het pakket of je de juiste boeken ontvangen hebt.

Bij problemen of vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van Iddink: 0900 442 222.

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)