Actueel

Er gebeurt veel op het CLV. Blijf op de hoogte door regelmatig onze website te checken.

 

 

 

 

 

 

 

Op de agenda

Op de agenda van het CLVEr gebeurt veel op het CLV. Blijf op de hoogte en check regelmatig onze website

Na inlog via de link, verschijnt het actuele rooster. 

 

Werkweken en internationalisering

Inschrijven voor werkweek uitweek en internationaliseringMavo-, havo- en atheneumleerlingen in de bovenbouw hebben werkweken waarin zij een Europese stad bezoeken. Vaak zitten zij tijdens de werkwerken in gastgezinnen, waar zij kennis maken met de cultuur en taal van het land. In 3 vwo kunnen de leerlingen deelnemen aan een verdiepingsmodule waar een internationale conferentie aan verbonden is (Erasmus+). In 4/5 gymnasium worden er reizen naar Griekenland / Rome (4/5 gymnasium) georganiseerd.

 

Nieuws op het CLV

Nieuws en nieuwsarchief van het CLVIn het nieuwsarchief vind je een overzicht van de berichten per maand van publicatie. Handig om te zoeken naar een specifiek bericht. Leuk om doorheen te kijken en te zien wat er zoal gebeurd is in het schooljaar.

 

Acties

Acties van het CLV OK(é) en Stick2UgandaOnze school zet zich met het project Stick2Uganda in voor een blijvende verbetering van onderwijs en leefomstandigheden in Ttula - een sloppenwijk van Kampala in Oeganda. Een projectgroep van leerlingen en medewerkers organiseert hiervoor acties en onderhoudt de contacten ter plekke.

 

Vacatures

Vacatures op het CLVWij verwelkomen ieder jaar weer een aantal nieuwe collega´s. Wij hebben het keurmerk 'Opleidingsschool' en 'Academische opleidingsschool' en bieden dan ook tientallen studenten per jaar een praktijk- of onderzoekstijd bij ons op school. Goede docenten in de toekomst zijn in het belang van het voortgezet onderwijs als geheel.

 
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)