Actueel

Er gebeurt veel op het CLV. Blijf op de hoogte van de korte en de lange termijn.

 

 

 

 

 

 

 

Op de agenda

Op de agenda van het CLVEr gebeurt veel op het CLV. Blijf op de hoogte van de korte en de lange termijn.

Als je op de link naar het rooster klikt, log je eerst in. Daarna verschijnt het actuele rooster.

 

Inschrijven

Inschrijven voor werkweek uitweek en internationaliseringMet hun eigen inloggevens, kunnen je ouders je hier aanmelden voor werkweken en culturele reizen.

 

Nieuws op het CLV

Nieuws en nieuwsarchief van het CLVDeze rubriek is ons nieuwsarchief. Het nieuws met een korte weergave per bericht staat onder 'Nieuws'. Het nieuwsarchief biedt een overzicht van de berichten per maand van publicatie. Handig om te zoeken naar een specifiek bericht. Leuk om doorheen te klikken en te zien wat er zoal gebeurd is in het schooljaar.

 

Acties

Acties van het CLV OK(é) en Stick2UgandaOnze school zet zich met het project Stick2Uganda in voor een blijvende verbetering van onderwijs en leefomstandigheden in Ttula - een sloppenwijk van Kampala in Oeganda. Een projectgroep van leerlingen en medewerkers organiseert hiervoor acties en onderhoudt de contacten ter plekke.

 

Vacatures

Vacatures op het CLVWij verwelkomen ieder jaar weer een aantal nieuwe collega´s. Wij hebben het keurmerk 'Opleidingsschool' en 'Academische opleidingsschool' en bieden dan ook tientallen studenten per jaar een praktijk- of onderzoekstijd bij ons op school. Goede docenten in de toekomst zijn in het belang van het voortgezet onderwijs als geheel.

 
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)